Skip to content
Picnic liggestole i ny indretning foran Fisketorvet i København

Sådan omdannede vi et shoppingcenter til en beach club

Se her hvordan vi gav shoppingcenteret et helt nyt og overraskende look.

Shoppingcenteret Fisketorvet ønskede at få et andet image og et helt nyt look og ville gerne ændre udenomsarealet ud mod haven til et åbent, imødekommende og afslappende areal, med god og hyggelig atmosfære.

En sommerdag fik vi til opgave sammen med en arkitekt til at få givet Fisketorvet midt i København et helt nyt look og ikke mindst et nyt image. Shoppingcenteret trængte til at få en afslappende atmosfære og få en imødekommende indgang ud mod havnen.

Indgangen mod havnen og havnebadet blev ofte brugt som parkeringsplads for centerets gæster og deres cykler.

Palmer, solsejl og liggestole

Ren beach club stemning foran Fisketorvet med møbler fra Gitz Design

Vi indrettede med Picnic liggestole, der hurtigt skabte den rette strandstemning kombineret med skræddersyede solsejl i vores eget design samt store palmer i store krukker.

Så var der hurtigt skabt en helt anden og utraditionel indretning udenfor et shoppingcenter i det kolde nord, men hold da op, hvor det gav en helt anden stemning.

Se blot på billederne, hvordan stemningen og atmosfæren blev helt anderledes og begyndte at hænge godt sammen med det havnemiljø, som Fisketorvet er en del af.

Vi stod for hele opstillingen og indretningen af Fisketorvet

Liggestole og palmer i shoppingcenteret Fisketorvet

Gitz Design fik opgaven med at komme med forslag til indretningen, udvælge møbler og fremstille solsejl tilpasset indretningen. Ligeledes arrangerede vi også den samlede opstilling med bl.a. stænger til solsejl, der skulle faststøbes i mellem fliserne.

Et af de store krav, som Fisketorvet havde var, at alle produkter skulle tyverisikres. Så alle møbler blev fastholdt med rustfrie stålwirer, der blev støbt fast i fliserne.

Altsammen skulle foregå mens et af de travleste shoppingcentre holdt åben og tusinde mennesker gik ud og ind, men det lykkedes faktisk meget fint, at få omdannet et helt shoppingcenter til en en sydlandsk beachclub.

Hvis du har en forandring i tankerne, så lad Gitz Design står for det – det gjorde vi for Fisketorvet midt i København

Back To Top