Skip to content

Har I alle de forskellige modeller hjemme, så man kan se og prøve alle?

Det er et meget stort modelprogram, så det har vi ikke mulighed for, men vi har, så man kan se materialer, kvalitet og design. Ellers henviser vi til vores hjemmeside og kataloger.

Er udemøbler ikke bare udemøbler?

Nej, der er stor forskel på udemøbler. Dels er der stor forskel på designet, og dels er der stor forskel på, hvordan møblerne klarer sig netop ved at stå uden for. Samtidig er det forskelligt, om de kræver vedligeholdelse eller ej. Møbler fra os kræver ingen vedligeholdelse og kan stå ude i det hårde danske klima.

Hvorfor købe møbler i aluminium?

Anodiseret aluminium har mange gode egenskaber – det er let, stærkt og ruster ikke. Møblerne kan tåle at stå ude i et hårdt klima.

Hvorfor købe møbler i plast?

Plastmøbler kan designes og produceres i mere organiske former, og så er de fuldstændigt vedligeholdelsesfrie og kan tåle at stå ude hele året. De kan også genanvendes.

Hvorfor købe møbler med hynder i kunstlæder?

Kunstlæder også kaldet napa er utroligt praktisk og tåler det hårde udendørsmiljø. Stoffet bruges også til hynder på både, der ofte bliver udsat for sol, vind og saltvand.

Kan man få hynderne betrukket med andet stof til indendørsbrug?

Ja, man har også mulighed for at få hynderne betrukket med møbelstof.

Kan hynderne tåle regn?

Hynderne er i skumgummi, der er vakuumpakket i plast, inden de bliver betrukket med stoffet.

Kan betrækket vaskes?

Betrækket kan tages af hynderne og vaskes i vaskemaskinen ved 40 gr.

Kan man møblerne stå ude hele året?

Konceptet i disse møbler er netop, at de er skabt i materialer, der har så gode egenskaber, at de kan stå ude hele året.

Hvordan vedligeholder man møblerne?

De kræver ingen speciel vedligeholdelse – blot vand og neutral sæbe.

Kan møblerne genanvendes?

Aluminium kan smeltes om og fuldstændigt genbruges til nye aluminiumsprodukter, og polyethylen kan bruges til nye plastprodukter. Produkterne er meget miljøvenlige.

Hvad er leveringstiden for møblerne?

Leveringstiden er ca. 4-6 uger fra endelig ordre.

Kan møblerne byttes?

Møblerne bliver produceret på ordre, så ordren kan kun ændres senest 72 timer efter ordrebekræftelsen er fremsendt. Er der fabrikationsfejl eller lignende, gælder den normale garanti naturligvis.

Back To Top