Skip to content

Få den bedste service og support, når du køber nye møbler

Når du tænker på at købe nye møbler til din indretning ude  eller inde, så kan det ofte være en stor beslutning. Hvilke møbler, hvilke farver, hvilke stoftyper skal jeg vælge? Hos Gitz Design vil vi altid hjælpe så meget vi kan får at lede dig sikkert igennem til den rigtige beslutning – ja, vi sætter en stor ære i at hjælpe alt det vi kan.

Vi har et meget stort og omfattende modelprogram fra Gandia Blasco og det kan ofte være overskueligt at vælge hvad, der passer til netop din terrasse eller have. Vi har alt det nødvendige materiale i form af billedmateriale og materialeprøver – og så har vi bare rigtigt mange års erfaring i indretning med designmøbler både ude og inde.

Vi hjælper med alt fra indretning til levering

Vi kommer gerne ud og tager en snak om specielt dine ønsker og udfordringer til indretningen og vi kan vejlede om stoftyper og farver og meget mere, så du får den helt rigtige løsning på netop det du ønsker.

I praksis betyder det også, at vi kan lave opmålinger, optegninger, indretningsforslag, sende billeder, fremvise stofprøver, farveprøver og meget andet.

Så har du brug for en hjælpende hånd, så er den ikke særligt langt væk. Skriv eller ring til os og vi er mere end klar til at yde den bedste service og support vi kan, så du får den bedste oplevelse.

Back To Top