Skip to content

Hvem er Gitz Design og hvad står vi for?

Bag Gitz Design står vi – Anette og Søren Gitz-Johansen. Sammen har vi over 25 års erfaring med møbelindustrien, design og boligindretning.

Vi brænder begge for et enkelt og eksklusivt design, hvor vi aldrig går på kompromis med kvaliteten.

Dansk design har tradition for enkelhed og minimalisme. Måske stammer det fra det flade, enkle landskab, måske fra havets glatte linjer. Uanset ophavet, er det en arv, vi vedkender os hos Gitz Design.

Vores erfaring med rådgivning, design og designmøbler er hentet fra nogle af Danmarks største møbel- og designhuse som f.eks. Rosendahl, Penlau, Fritz Hansen og Gubi. Den erfaring kommer dig til gode, når du vælger at handle med os.

Kendte designmærker hos Gitz Design

Gitz Design bygger på den danske designarv, men vi ønsker også at tilføre traditionen noget nyt. Derfor importerer vi designmøbler fra det prisbelønnede spanske firma, Gandia Blasco.

Gandia Blasco har eksisteret siden 1941 og designede i 1996 den første serie af udendørsmøbler. Siden er det gået stærkt, og virksomheden har i dag 20 showrooms forskellige steder i verden fra New York til Milano.

Enkelt og eksklusivt – helt simpelt Gitz Design

Uanset hvilket møbel du vælger hos Gitz Design, kan du altid forvente, at designet er enkelt og eksklusivt. Du får rene linjer og holdbare, miljøvenlige materialer af meget høj kvalitet.

Det er let at fornemme Middelhavet og solen i det lyse design, der spiller perfekt sammen med vores nordiske traditioner.

Når du køber et designmøbel fra Gitz Design, garanterer vi, at de kan tåle at stå ude hele året og kun kræver et minimum af vedligeholdelse. De er dermed perfekte til vores ustadige, danske klima, hvor vejret i udkanten af sæsonen kan byde på alt fra højsommer til ruskende efterårsdage.

En ekstra bonus er, at vores møbler er så smukke at se på, at du hele året vil kunne glæde dig over dem indefra, selv på regnvejrsdage og om vinteren.

Hos Gitz Design er servicen altid i højsædet

Kvalitetsmøbler og kvalitetsservice går hånd i hånd hos Gitz Design.

Har du forelsket dig i et bestemt designmøbel, men mangler at få afklaret et spørgsmål, så er vi aldrig længere væk end en mail eller et telefonopkald. Ingen spørgsmål er for små eller store, og vi bestræber os altid på at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt.

Det samme gælder naturligvis, når du har købt et produkt hos Gitz Design. Vi garanterer dig en personlig service, som du ikke finder i de store kæder. Vi har altid tid til at tale med dig om dine boligønsker.

Kontakt os her, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud

  • Gitz Design er ejet af Anette og Søren Gitz-Johansen
  • Tilsammen har vi mere end 25 års erfaring med eksklusive designmøbler
  • Vi er forhandlere i Danmark af designserierne fra spanske Gandia Blasco og Gan Rugs
  • Vi er eksperter i boligindretning både til private og til erhverv

Hos os får du en service udover det sædvanlige

Back To Top