Skip to content
De flotte plasthavemøbler fra Spanien tåler alt og kræver ingen vedligeholdelse

Plast til møbler er meget miljøvenligt

Plast er mere miljøvenligt end du tror

I hvert fald hvis det er plast af en ordentlig kvalitet.Gandía Blasco laver loungemøbler i polyethylen og det gør at de i høj grad kan genanvendes eller bruges til miljørigtig forbrænding.

Tag for eksempel vores elegante lamper og stole. Der bliver ikke brugt lim i samlingerne, da det normalt vil ødelægge plasten og gøre, at plasten ikke kan genanvendes. I møbler og lamper fra Gandia Blasco er plasten brugt i sin reneste form og dermed er både møbler og lamper mere miljøvenlig end andre plastprodukter.

Og det er kendetegnet ved vores produkter, at der er tænkt over alle detaljer. Plast er et produkt, som bliver brugt oftere og oftere i vores hverdag og desværre er ikke alting i lige så god kvalitet som vores plast. Ofte er billigere produkter i plast tilsat materialer, der gør det billigere og desværre gør, at møblerne ikke kan genanvendes.

Heldigvis gør politikere og erhvervslivet meget for at udvikle og forbedre hvor meget og hvor godt vi kan genanvende plast. Derfor kan plast i dag genanvendes til andre plastprodukter, forbrænding og erstatte olie. Faktisk kan plasten erstatte tilsvarende mængde olie. Derudover arbejder flere forskere også med bionedbrydelig plast samt at benytte plantefibre til visse plasttyper.

Intelligent brug af plast.

Plast bliver ikke kun brugt for at holde omkostningerne nede, men de bliver brugt fordi det til formålet er det bedste materiale. Gandía Blascos intelligente brug af plast kan ses ved deres krukker, hvor de samtidigt er lamper med lys i.
Polyethylen er blevet brugt da andre materialer vil skærme for lyset. Dermed får man krukker som både er eksklusivt designet og samtidig er funktionelle.

Gandía Blasco laver komfortable loungemøbler og der bliver polyethylen anvendt dels for at skabe mere organiske designformer, som ikke er mulige med andre materialer og dels for at gøre møblerne fleksible og behagelige at bruge, men også for at sikre at loungemøblerne er så vedligeholdelsesfrie som muligt.
Det sidste er det helt generelle kendetegn ved vores møbler fra Gandia Blasco.

Var møblerne lavet i træ ville de med tiden kræve enten olie eller maling. Med lounge eller spamøbler i polyethylen skal man blot tørre møblerne over med en fugtig klud. Er møblerne blevet meget snavset, ja så klarer vand og sæbe det hurtigt.

Back To Top