Skip to content
Skodsborg vælger plastmøbler

Plastmøbler med fokus på elegance og design

Gandía Blascos tre serier af plastmøbler Lipstick, Clip og 365 er alle bygget over samme materiale og fås i samme farver, men deres design er hver især unikke og er derfor ikke tiltænkt at blive sammensat.

Serierne er designet ud fra tanken om at de er velegnet til områder hvor man mødes og hygger sig, nupper en drink eller solbader. Så uanset om du vil bruge serierne i et spaområde, en terrasse eller privat strand, så er vi sikre på at de lever op til den rette funktion og kvalitet. Du skal blot vælge designet på de stole du ønsker til din næste indretning med plastmøbler.

Skodborg Kurhotel vælger plastmøbler

Lipstick er meget simpelt designet og som navnet antyder, så ligner bord og loungestole en læbestift. Lipstick er lavet i et hårdført materiale der kan tåle at blive brugt udendørs eller i fugtige omgivelser som spa områder. Kurhotel Skodsborg har valgt plastmøbler i serien Lipstick lige netop på grund af det lækre design og stærke materiale der samtidig er 100% genbrugeligt.

Kurhotel Skodsborg vælge plastmøbler fra Gitz Design

365 serien består af stole, borde og chaiselong der er designet for den bedste sidde eller liggeposition. Ligesom Lipstick er materialet 100% genbrugeligt og kan tåle at blive brugt ude som inde, året rundt. 365 serien hylder de bløde former og af samme grund er de ergonomisk designet.

Plastmøbler er mere end kun havestole

Clip deler materialer, slidstyrke og miljøbevidsthed med 365 og Lipstick, men er et helt anderledes design af plastmøbler med elegance og minimalisme i fokus. Clip er velegnet til hoteller eller spa områder som ønsker at inspirere gæster til at socialisere da stole og borde passer perfekt ved siden af hinanden på en lige række. Samtidig er Clip også så elegante, så ønsker du blot to stole og et bord, så vil Clip stråle på enhver terrasse eller have.

Back To Top