skip to Main Content
Ved sommertid stilles havemøblerne frem

Sommertid – og hvilken vej skal uret stilles?

Det er nu forår, vi går lysere tid imøde og vi er lige skiftet til sommertid, men hvordan er det lige med klokken, nu det er sommertid – skal uret stilles frem eller skal det tilbage. Det har altid været en kilde til forvirring om hvilken vej uret skal stilles.

For år tilbage var der én, der fik en god idé til en huskeregel om, hvilken vej uret skulle stilles. Man skulle blot lade uret følge havemøblerne – det skulle sættes en time frem til sommertid om foråret og som havemøblerne sættes tilbage igen om efteråret.

Hvorfor er det at havemøblerne skal stilles frem om foråret….

Sommertid betyder jo netop forår og at sommeren er på vej. Det betyder også at vi igen begynder at leve vores liv udenfor og vi tager havemøbler frem og begynder at gøre klar til den nye sæson med hygge på terrassen, grill med venner og familie eller blot dase i solen efter en lang dag.

Ofte skal man igang med at give olie, slibe den gamle maling af og male på ny eller banke rusten af. Det er som regel ikke det man har lyst til, når de første solstråler fra foråret endelig rammer.

Med møbler fra os behøver du ikke engang at spekulere på at sætte havemøblerne frem – du kan blot bruge dem mad det samme uden at tænke på olie eller maling og døje med slibestøv.

….og hvorfor skal de stilles tilbage igen, når det er slut med sommertid?

Vores havemøbler kræver ingen vedligeholdelse og kan blot vaskes af om foråret, så fremstår de igen som nye – år efter år…

Rent faktisk behøver du heller ikke stille den ind igen, når sommeren går på hæld og det er slut med sommertid. De kan stå fremme – de er lavet til det.

Det eneste problem med vores havemøbler er at nu bliver der igen forvirring omkring hvilken vej uret skal stilles, da havemøblerne hverken skal stilles frem eller tilbage – de bliver blot stående fremme.

Vi beklager at vi igen er med til at skabe forvirring ved sommertid.

Back To Top