Skip to content
Den helt nye trend er at udestuen er tilbage

Den nye trend – udestuen er tilbage.

Vi rykker udenfor, men hvad bliver den næste trend?

I starten af 00’erne så vi en trend i boligen og boligindretning som gik ud på at rykke køkkenet udenfor. Udekøkkenet blev hurtigt populært for der er utroligt mange danskere som gerne vil nyde sommeren og skabe et område som indbyder til sociale aktiviteter. Siden slut-00’erne har vi set en trend, der videreudvikler på udekøkkenet, nemlig udebad. Og hvem vil ikke gerne nyde et koldt glas hvidvin i en udendørs spa?

Det er ikke en udestue fra 70’erne vi tænker på.

Vi kender alle termen udestue, men den kommende trend er ikke det samme som vi normalvis tænker om en udestue, som var meget populær i 70’erne. Trenden med en moderne udestue er, at du har kvalitetsmøbler, som kan tåle at stå ude hele året uden vedligeholdelse og som samtidig er så elegante at de passer til et moderne designerhjem. ”Udestuens” møbler kan man altså have stående indenfor om vinteren hvis man ønsker, uden at nogen tænker at sofaen ligner et havemøbel.

Udestue omfavner udekøkken og udebad

Møbler fra Gandía Blasco perfekte eksempler på denne trend. De laver møbler, der er bygget til at kunne bruges udendørs, men er samtidig designet så de ligner normale eksklusive stuemøbler. Du får altså en lækker stue udenfor, som dermed vil kunne komplimentere et udekøkken og dermed gøre det meget mere hyggeligt at tilbringe tiden udenfor om sommeren.

På grund af trenden med udebad, så laver Gandía Blasco også lounge møbler,  som bruges i spaområder og af hoteller til deres pool områder. Dermed kan en udestue komplimentere og integrere både dit udekøkken og udebad, så du på terrassen eller i haven får en komplet ny udvidelse af hus eller lejlighed.

For at nyde naturen og den friske luft er der dog mange som ikke altid er helt tilfredse med det danske vejr, og derfor er elegante udendørslamper og biobrændere også begyndt at blive et hit, da man så kan starte sommeren tidligere og forlænge sensommeren.

Back To Top