Skip to content

De flotteste møbler og tæpper til både ude og inde

Stort udvalg af unikke møbler  –  Sammensæt produkterne til dit behov  –  Minimalistisk og stilrent design  –  Perfekt til den nordiske stil  –  Vedligeholdelsesfrit og yderst holdbart  –  Få hjælp til indretning

Dine muligheder for at kombinere produkterne er utallige. I vores webshop finder du flotte billeder og beskrivelser af alle vores forskellige produkter og du kan købe dem direkte. Klik her for at gå direkte til vores webshop, så du kan blive inspireret i ro og mag.

Vi byder dig velkommen hos Gitz Design og glæder os til at høre fra dig. Vi håber, du vil lade dig inspirere af vores store udvalg af de mest eksklusive møbler til ude og inde, der uden tvivl vil skabe en helt særlig stemning i dit rum – både ude og inde.

Et lille udvalg af vores møbler

Det Farvestrålende Tæppe Spisebord Fra Gan Rugs
CANEVAS tæppe spisebord

Det rigtige tæppe spisebord skaber hygge og stemning Tæppe spisebord fra CANEVAS serien er tæpper,…

CANEVAS tæppe spisebord

Det rigtige tæppe spisebord skaber hygge og stemning Tæppe spisebord fra CANEVAS serien er tæpper,…

De Bløde Og Lækre Filttæpper Fra Spanske Gan Rugs
FELT gulvtæppe stue

Gulvtæppe stue i ren uld er et meget kraftfuldt design Gulvtæppe stue i filt i…

FELT gulvtæppe stue

Gulvtæppe stue i ren uld er et meget kraftfuldt design Gulvtæppe stue i filt i…

Design Møbler Giver Den Flotte Indretning Til Gode Stunder Med Familien Fra Gitz Design Og Gandia Blasco
DNA TEAK design møbler

Design møbler i fantastisk kvalitet Er du til design møbler i topkvalitet, der er noget…

DNA TEAK design møbler

Design møbler i fantastisk kvalitet Er du til design møbler i topkvalitet, der er noget…

Hos Gitz Design finder du alt i eksklusive møbler til ude og inde, lamper og lygter, tæpper og tilbehør

Hos Gitz Design har vi specialiseret os i at tilbyde et stort udvalg af eksklusive møbler til ude og inde. Vi fører mange forskellige serier og kan derfor tilbyde dig et omfattende og spændende udvalg, du ikke finder andre steder.
Vi er den største forhandler i Danmark af eksklusive møbler til ude og inde fra den spanske producent Gandia Blasco. Du fornemmer Middelhavet og solen i det lyse design, der passer perfekt til den nordiske stil.
Linjerne i de eksklusive møbler er minimalistiske og gennemført ned til mindste detalje. Alle materialer er af meget høj kvalitet, vedligeholdelsesfrit og derfor yderst holdbart.
Når du vælger at købe dine nye eksklusive møbler til ude og inde hos os, giver du dig selv en unik oplevelse, du vil kunne glæde dig over i lang tid fremover.

Vi hjælper dig med at vælge dine nye eksklusive møbler til ude og inde

Fordi vores udvalg er så stort og spænder meget bredt, kan det være en stor opgave at tage stilling til hvilke af vores eksklusive møbler til ude og inde, der passer til dit behov.
Derfor står vi altid til rådighed med kvalificeret vejledning, så du får taget det rigtige valg.

Har du brug for hjælp til indretning?

Hvis du ønsker det, hjælper vi dig også gerne med forslag til, hvordan du kan indrette dit rum, så du får skabt den helt rigtige stemning.
Uanset om ønsker at bruge dine, nye eksklusive møbler til ude eller inde, kan vi hjælpe dig til at opnå det resultat, du drømmer om.
Du kan se eksempler på nogle af de rum, hvor vi har hjulpet vores kunder med indretningen her.

Produceret direkte til dig

Vores produkter er ikke lagervarer, men dine nye eksklusive møbler bliver produceret  og leveret direkte til dig på kun 4-5 uger.

Fri levering

Vi har gjort det utroligt nemt for dig at købe nye møbler og køber du over 5.000 dkk tilbyder vi at levere dem direkte – kvit og frit.

Unik support og service

Vi står 100% klar til at hjælpe med forslag til valg af møbler, farver og indretning, der passer helt til dine ønsker, behov og omgivelser.

Download katalog

Download eksklusivt katalog og drøm dig til nye møbler. Du kan du i ro og mag sidde og gennemgå de forskellige møbler og serier.

Kundeservice

Der vil altid opstå nogen spørgsmål om møbler og vi har her forsøgt at samle nogen af svarene på de mest stillede spørgsmål vi har fået.

Vilkår

Læs her om hvordan du handler eksklusive møbler hos Gitz Design. Se hvordan det foregår med betaling, garanti samt leveringsbetingelser.

Følg os på bloggen

Se hvad nyt vi har på hjertet om møbler, trends, nye projekter eller hvad vi bare gerne vil dele

Back To Top